BIRTHDAY BASH: Krister & Tiny 50 år!

Slutet av juli har varje sommar varit föremål för en massa festligheter eftersom jag och Krister fyller år med ca en veckas mellanrum (vilket de flesta utom Krister själv kommer ihåg varje år). I år firade vi dessutom 50 år tillsammans – jag 24, han 26 – så vi slog på stort och bjöd in en massa gäster för att fira tillsammans med oss ute på landet.

Vi hade långbord i trädgården, serverade sjukt mycket mat och anordnade massa aktiviteter med bl.a. luftgevärsskjutning och tipsrunda runt området så att gästerna fick möjlighet att uppleva det svenska lantlivet. Tipsrundan bestod av 10 olika stationer med frågor om både mig och Krister och folk blev indelade i lag så att de dels skulle lära känna varandra lite bättre och dels ha en större chans att vinna i och med att mina och Kristers vänner blandades.

 En liten del av det som serverades

Det här var verkligen bästa födelsedagen på länge! Är så sjukt tacksam för att så många kunde komma, att få fira med både gamla och nya vänner och att vädret var så bra det bara kunde bli. Egentligen hade vi tänkt ha ännu fler aktiviteter såsom stafett och sopsäckshoppning (eller sopsäcksspringning som historian visat på att det ofta blir), men på grund av att det var så varmt så räckte det med det vi hade. Under maten fick vi improvisera med paraplyer för att parasollen inte räckte och efteråt låg folk utspridda på filtar och degade i solen/skuggan istället haha. På kvällen kom dock lite fotbollsspel och kubb igång.

Ksenia och jag! ♥
 

Men jag ska verkligen inte klaga på vädret, jag är så otroligt glad för att vi fick en varm och helt molnfri dag, speciellt efter en vecka av bipolära väderleksprognoser. Bara några dagar tidigare hade vi varit nära på att ställa in hela festen för att det rapporterades om att det skulle regna och alla gäster som vi hade bjudit skulle aldrig fått plats inomhus samtidigt. Däremot hade ett ljudsystem varit grymt att ha, nu körde vi telefon+högtalare istället vilket egentligen funkade fint, men musiken nådde inte den sidan av trädgården där vi hade kubbspel. Vi hade också tänkt hyra studsmatta och köra bildspel via projektor, men i slutändan insåg vi att det hade varit lite overkill haha. Kanske till 60-årsfesten istället ;)

Kommentera här: