My future home

Bilderna som jag publicerade i inlägget nedan kommer från en av mina många boards på Pinterest. Den heter ”Future home” där jag samlar inspiration till när det äntligen är dags att inreda min helt egna lya. Har aldrig varit ett stort fan av IKEA (hade aldrig besökt ett varuhus förrän jag var typ 19 år haha), föredrar att hitta lite mer unika prylar att inreda med, gärna second hand. Då får inredningen lite mer personlighet, plus att det blir mindre ”tassa på tå” och vara rädd för att förstöra eller smutsa ned något fint och dyrbart.

Ett inslag som jag definitivt vill att mitt framtida hem ska ha är musik. Jag kan läsa noter och spelade tidigare kornett (kan liknas vid en trumpet), piano och flöjt, men där jag bor nu har jag inte plats för något sånt (eller tillräckligt lyhörda väggar haha). Måste lära mig spela gitarr ordentligt också!! Älskar när man kommer hem till folk och så finns det instrument lite här och var som man kan plinka på. Blir ett så himla mycket mer inbjudande hem! Plus att efterfester med folk som spelar musik och sjunger är bland det bästa jag vet (ping Åre-resan våren 2016).

Ett piano ska jag definitivt ha i mitt framtida hem i alla fall. Ett lite äldre, gärna i trä. Med massa prylar uppepå och runt om så det verkligen ser ut som en del av hemmet, ogillar starkt när man har en stor fet flygel mitt i ett rum som man knappt vågar röra för att man är rädd för att man kommer lämna flottiga fingeravtryck. Se lite inspo nedan, I’m in love!

 

Kommentera här: