Göteborg

Förra helgen tillbringades i Göteborg! Spårvägen mötte Kungälv på deras hemmaplan så jag flög ned redan på fredagen för att hinna hänga med my peeps och åkte hem först i måndags, något senare än planerat. Men det var ett välbehövligt avbrott i vardagen och det var skönt att slippa åka spelarbuss ned 6 h och sedan 6 h hem igen mitt i natten. Plus att jag älskar Göteborg! Har varit där sjukt många gånger sedan i somras. Då var det främst i jobbsyfte men de senaste gångerna har varit all pleasure trips. Literally.
Och sedan är det ju lite varmare där nere i söder ;) Inget snökaos i alla fall!
 
Men matchen då. Den förlorade vi tyvärr. Första matchen som vi inte lyckades få ett grepp om motståndarna och förlorade med för många bollar (5 tror jag?) även om vi vann andra halvlek. Det suger extra mycket dessutom när man har en (mini)klack som tagit sig till hallen för att kolla på allsvensk handboll. Anders fick dock till ett par riktigt bra bilder från matchen! Älskar alla bilder när vi firar mål och är glada, men denna här nedan är en av mina nya favoriter.
 
Resten av tiden i Göteborg tillbringades mestadels i Majorna. Blev treated to en liten upptäcksfärd då jag fick en liten rundvandring av Bananis som förutom classic citywalks även innebar att klättra på berg och hoppa bland sten och mull i skogen. Fick en rätt skön hoodrat feeling när vi gick runt i "centrala" Majorna också hehe I felt right at home ♥ lol
 
 
På söndag kväll hade jag tänkt gå på en open mic night vid Järntorget med Erasmus, men det blev ändrade planer så det blev middag och bio på Bergakungen istället. Och lite Gothenburg by night.