Osäkert i Åre

I torsdags hade jag och Olga planerat för en kväll ute i Åre (Edsåsdalen ligger som sagt strax utanför) för Ison & Fille skulle spela på Bygget så det var perfect timing att Alexis kom upp samma dag. Vi hade fått låna bilen av Matti och eftersom jag föredrar att inte dricka alkohol var jag förare och hade fått både instruktioner på hur bilen skulle hanteras samt restriktioner i termer av "skjutsa inga killar till Östersund" haha.
 
Innan vi drog iväg hade vi det jättemysigt på vårt rum, riktig girl night när alla fixar sig och lyssnar på musik (Ison & Fille på hög volym så klart). Jag bytte stil och lät Olga fläta mitt hår i SKITTIGHTA Kim K-flätor. Hade en vit halterneck-topp med djup rygg så körde braless med bara en nipple tape som egentligen inte är nipple tape utan vanlig brun arbetstejp haha. Red lips, black jeans, high-heeled boots. And then we were off.
 
Och Bygget var... speciellt. De hade två dansgolv som båda var lite udda. På övervåningen hade de ett cheesy dansgolv som spelade massa schlager och 80-tal typ. Funkade till 30/70. På nedervåningen hade de nice musik som hade mixats till halvnice musik. Detta var antagligen mer påtagligt för jag som var nykter men vi sprang ändå upp och ned ganska frekvent när det kom låtar som vi inte gillade haha.
 
Däremot var Ison & Fille grymma. Och att bara fucka ur till deras låtar var sjkut nice. Vi försökte charma till oss deras tröjor, men stället var fullt av 18-åriga småtjejer (och småkillar med undantag för tiotalet gubbar som trodde att they were the shit. Vilket faktiskt var sant, they were shit lol) så inget bet på de groupie-immuna snubbarna.
 
Efteråt skulle vi dra på efterfest med ett gäng som vi hängt lite med under kvällen. Olga hamnade i deras bil med min telefon så jag och Alexis i vår bil skulle kunna ha kontakt med henne och efter en lååååång stund med att vänta på att de skulle get their shit together och börja åka så hör jag att Alexis med Olga i andra änden börjat snacka om Östersund. Exakt det som Matti sa att vi inte skulle göra hahahha.. Efter många om och men och Alexis going "Vi ska INTE till Östersund! Vem bor i Östersund? Vi ska INTE till Östersund! Är ni på väg till Östersund?" x1000 hamnade vi till slut på Max (thank God). Hahah. Och där dumpade vi Östersund-snubbarna som var fett skeva och mötte några andra snubbar från klubben som vi hade lurat och sagt att vi var amerikaner från Texas till haha. Busted. De förlät oss i alla fall och tillsammans hoppade vi in i vår bil, åkte hem till en av dem där det fanns två gitarrer som båda killarna var begåvade med och satt och spelade och sjöng fram till 7 på morgonen. Så. Himla. Kul!!! Har insett efter det att jag måste börja hänga med mer musiker och proddare, älskar musik. Hela veckan på hotellet hade vi för övrigt lagt beslag på ett piano och en flygel som vi varje kväll och vissa mornar innan frukost spelade på. Har ju ett keyboard hemma hos mamma som jag länge tänkt flytta in hos mig på Söder, men har inte riktigt blivit av. Ska bannemej göra det snarast.
 
 

Kommentera här: