Filipajno squad i Åre

Tillbringade förra veckan i Åre och åkte snowboard med The Crazy Family. Hade bara åkt snowboard vid ett tillfälle innan dess vilket gick helt ok, men det var runt 7 år sedan så det var verkligen som att börja om från scratch. Fredric, min kusin på 14 år, var min instruktör och efter två dagar med många fall i backen och ut ur liftar började det lossna.

I bilen upp var vi Fredric, William, jag, Olga, moster Bing och Matti. Sedan kom Alexis och joinade oss på torsdagen efter en nattågsresa så på vägen hem igen var det rejält packat med folk, snowboards/skidor och packning. Sista dagen ville jag verkligen inte sluta åka, det är verkligen så sjukt kul med snowboard!! Tog med min Sony action camera förresten så har några schyssta klipp från när vi åkte. Ena dagen tejpade vi fast den på min hjälm (vilket såg ut som skit hahah varför detta enda gjordes en dag) så man ser allt in first person. Rätt coolt!

Första dagen åkte vi en knapplift som inte var särskilt anpassad för snowboard-åkare (som åker upp sidledes). Förutom att den gjorde sjukt ont i låret där knappen hakar fast så hade jag vid detta tillfälle inte riktigt lärt mig hantera liftarna så jag trillade ur den typ tre gånger. Och enda vägen ned igen var via en röd backe (högst upp – där alla stod och väntade på att jag skulle komma upp – fanns en transferväg till en annan lift och blå backe). Så jag var så illa tvungen att lära mig bemästra den röda haha! Sista dagen dock, när alla andra hade call it for the day men jag envist fortsatt åka ända fram tills liftarna verkligen stängde, åkte jag i den röda igen och det var så sjukt kul. Då åkte jag alla backar man kunde åka i Edsåsdalen (som för övrigt ligger en bit utanför Åre) och när jag tänkte på hur det hade gått för mig första dagen blev jag så sjukt glad. The feeling of improvement is divine.

Här är lite bilder!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: