Sveriges häftigaste handbollsklubb?

Ett handbollslag som är desto rikare än Haninge HK är IFK Kristianstad. De kallar sig "Sveriges häftigaste handbollsklubb" vilket jag har större förståelse för efter att ha kollat igenom en del album i deras galleri på hemsidan. Såg i deras spelschema att de vann över Hammarby på sin hemmaplan precis innan nyår, vilket värmde mitt lilla handbollshjärta då vi torskade mot Hammarbys damer i helgen. Bra att nån sätter söderkisarna på plats. Och det verkade inte vara en obetydlig match heller, läktarna var fulla med orange tröjor och extremist-fans (5072 åskådare närmare bestämt). Så här lyder ett utdrag om matchen som slutade 33-23:

"I en rivig och slitig match mellan två lag med full fart blev det en klar IFK-seger på årets näst sista dag. IFK var bredare, starkare och vassare i avsluten sett över hela matchen. Hammarby orkade hänga med de första 20 minuterna sedan gled IFK ifrån till en stabil halvtidsledning 19-12. Under första halvleken sköt Iman Jamali distinkt och man hittade även linjen gång efter gång där Lindskog och Pettersson var stabila i avsluten. Olafur Gudmundsson kämpade och stod emot när Hammarby tryckte på och stod upp väl tillsammans med sina breda kollegor och gästerna bjöds inte på något gratis. (...) I den andra halvleken kunde de brandgula stegvis glida ifrån."

Rivigt och slitigt, ja... Förväntar mig inte annat när man spelar mot Bajen. Well done, IFK Kristianstad.
 
 

Personal record!

Hittade det här matchprotokollet på baksidan av ett plåster i sjukvårdsväskan haha. Så fattig klubb som inte har råd med riktiga protokoll... Skoja bara, fanns säkert bara inte i väskan. Vi är fett rika i Haninge HK. Lol. Not. Anyways, den läskunnige kan säkert se att jag gjorde en del mål när vi mötte Tungelsta! Och att vi även vann mot dem. Kul match (för oss) hehe. Tror bestämt att 15 mål är personaligt rekord för mig. Woop woop!
P.S. Fy fan, vad det är kul med handboll.
 

Provveckor på SATS

I höstas hade SATS en kampanj som hette "Spring!". Man fick signa upp sitt telefonnummer och vid oväntat tillfälle kom ett sms som angav adressen på ett SATS-center som man skulle springa till inom en timme. Den som kom först vann ett årskort på SATS och jag tror att andra- och tredjeplatstagarna fick 3 månader eller något sådant.
 
Jag fick sms vid två tillfällen, en gång när jag satt och åt lunch hemma på Söder och man skulle springa till nya centret i Mall of Scandinavia. Jag velade först i några sekunder men sen stängde jag av allt på spisen, hoppade upp på min cykel och cyklade till pendeln. Var där på 20 minuter från det att jag fick sms:t, inte så illa ändå! Men den som kom först hade tydligen varit där på 50 sek :P Dock fick alla som dök upp en provvecka. Andra sms:t fick jag när jag var på väg till Arlanda för att flyga till Madrid och spela EuroComillas-turneringen med skollaget, men då gjorde jag en avstickare och åkte till centret i Hötorget. Var inte först där heller, men en till provvecka fick jag i alla fall :D
 
Och nu för någon vecka sedan fick jag kuponger på provveckor som SATS-medlemmar fick för att dela ut till sina vänner! Så när jag har förbrukat alla kuponger har jag sparat ca 500 kr som det annars hade kostat om jag gått en månad hos dem.
 
Har aktiverat en provvecka åt min mamma också eftersom hon klagat på att hon inte tränar annars. Vi körde igång igår med först 30 min Core och sen 45 min AfHo. Lilla mamma, hon var sååå söt. Första passet tog en hel del på henne, men det som är bra är ju att man får köra så gott man kan. Andra passet var dock lite tråkigt, trodde det skulle vara mycket roligare med AfHo, ännu mer energi än i zumba. But nooo. Och idag körde vi först Zumba 60 min och sen Bodycombat 45 min. Svår zumba, inte den bästa jag gått på. Väldigt blandad stil med arabiskt och indiskt och lite plain salsa/samba-rörelser. Och om jag som gått på zumba tidigare hade svårt att hänga med, då kan ni tänka er hur mamma såg ut haha. Gulle. Önskar jag hade filmat. Bodycombaten var däremot GRYM! Och det tyckte mamma också, hennes favorit än så länge. :D Imorgon ska vi köra SATS Energy (mamma såg promotion-videon och ba "åh, lätt koreografi! bra!" hahah) och ABSolution efteråt. Får se hur det går!
 
Titta bara hur söööt hon är!