Soon: LA/SD!

Jag skrev ju i föregående inlägg att jag lämnar Sverige snart – vart ska jag, tänker ni kanske nu? Jo, jag ska till något varmare, något häftigare, något mer glamoröst. Ett ställe som är olikt Sverige på så många olika sätt och som många länge drömmer om att besöka. Där jantelagen inte har någon som helst chans att överleva. Där historia har skrivits och än idag skrivs i termer av populärkultur och kreativt skapande. Där drömmar blir verklighet.

Jag talar så klart om Los Angeles. In the sunny state of California! Men Los Angeles är inte höjdpunkten på denna hyfsat spontana resa. De få planer som smidits inför mitt besök på andra sidan jorden innefattar surfing, paddleboarding, hiking och eventuellt dykning. I San Diego. Som till och med Los Angeles-borna föredrar framför sin egna stad. ”Cause LA is too much LA”, fick jag som förklaring av en fotograf förra veckan.

Självklart ska jag kolla in LA också, det måste jag göra när jag är i Cali. Eftersom jag landar där funderar jag på att även stanna där några dagar innan jag åker till frestelserna i SD. Men SD är ju höjdpunkten på min resa så jag kommer antagligen vilja get there asap. En weekend i en stuga i Big Bear lockar också.

Snart är jag på väg!

A lil taste of LA...

 
...and a lil taste of San Diego:
 

Kommentera här: