Nåt att tänka på.

En stillsam fundering såhär vid sidan av artikelläsning till Media Management-kursen jag läser som just nu handlar mycket om social media: kommer nästa generations kids se äckligt jävla bra ut? Med tanke på hur lätt det är för snygga människor att hitta andra snygga människor i dejtingappar och på Facebook, osv. Då blir det ju ännu större klyftor mellan fula och snygga. Stackarna. Kanske måste rösta rött nu. Nej, men skämt å sido. Kom in på den här tankebanan när jag kom att tänka på hur folk man dejtar ser ut. Och att ens previous escapades på något sätt definierar dig. Man kan ju inte påstå mosatsen när jag säger att man idag har mycket högre krav på partner än vad man hade för en generation sedan. Eller bara några år tillbaka till och med. Och det är ju så otroligt lätt att vara kräsen nu.
 
Så tänk då när Goodlooking Motherfucker No. 1 träffar Goodlooking Motherfucker No. 2. På grund av att de är så snygga så kommer de båda kanske att ha överseende med eventuella personlighetsbrister. Och skaffa ridiculously goodlooking motherfucker kids. FAST tidigare observationer säger att det krävs en ful och en fin person för att skapa en smokin' hot unge. Så vi får väl se. Om 10-15 år har vi svaret.
 
Men angående det jag nämnde tidigare om att man definieras av sina previous escapades tänker jag lite i sporttermer. "Man är bara så stark som sin svagaste spelare". Så om man har dejtat någon riktigt jävla het borde man automatiskt bli betraktad som mer attraktiv själv. Och om man har dejtat en rikigt ful en (även fast det EGENTLIGEN inte finns några fula människor, true story) så måste det ju vara något uppenbart fel på dig. Brukar tänka så när jag ser vackra tjejer som är tillsammans med gamla män eller män som är i en HELT annan snygghetsklass än dem. Antingen har de severe trust issues och väljer därför någon på en lägre stående skönhetsnivå ELLER så har de en ritkigt shitty personlighet som tynger end det faktum att de är vackra. Nåt att tänka på.

Kommentera här: