Kontaktannons!

Hej du, vackre man med bruna ögon som jag drunkade i idag. Om jag kunde skulle jag vrida tillbaka tiden några timmar och INTE hoppa på 76:n mot Norra Hammarbyhamnen från Styrmansgatans busshållplats utan gå fram till dig och dra en snitsig kommentar om att den snyggaste mannen på hela Strandvägen denna blåsiga dag har träningskläder, keps och skateboard under armen. Vilket du hade. Men jag var tillräckligt förnuftig för att inleda, genomgå och avsluta en ögonflört med att åka iväg och fortsätta med mitt liv, något mer olycklig än innan med vetskapen om vilka vackra män det finns där ute som jag inte har.
 
P.S. Nu när jag tänker på det, vafan väntade du på egentligen? Det går bara två bussar från den hållplatsen och båda åkte förbi utan att du hoppade på? Lika bra att jag inte gick fram, du är säkert schizofren.

Young and wreckless.

Förra fredagen var bra. Var ute för första gången på en evighet (om man bortser från någon onsdag och söndag här och där) och hade sååå kul! Fick tillbaka lite livsglädje haha (for real). Har varit så himla mycket jobb, plugg, jobb och plugg på sista tiden så har inte ens haft tid att tvätta, än mindre gå ut och ha kul. Men kvällen var riktigt nice, började på East och slutade även på East efter lite pitch stops. Träffade kollegor som man fick en helt ny bild av, gamla "sommarvänner" som man funderade över varför man bara haft som vänner och nya människor, bl.a. ett gäng amerikanare från San Diego, på tur genom Stockholm som del av en fet eurotrip. Sjukt trevlig crowd! Och denna Stockholmsnatt firades i sällskap med finfina Stephilicious.
 
Fast min kväll slutade egentligen inte på East. Faktum är att den inte slutade över huvud taget. Rent spontant började jag tvätta när jag kom hem haha (dåligt med tillfälle för det som sagt) och sedan bjöds det på gyrella som avnjöts högt upp på ett hustak på Söder. Fick kravla igenom ett smalt fönster och tappade gyrella i ansiktet på någon som låg och sov, men det var sjukt värt. Fåglarna hade vaknat, himlen var helt rosa och Stockholm kändes så jävla härligt.

Mensa?

Varning! Detta inlägg skall tas med en nypa salt...
 
 
 
...citron och tequila.
 

Skämt åsido. Har lite mixed emotions om detta så jag vet inte ens om jag kanske helt är ute och cyklar. Ämnet i fråga gäller medlemskap i Mensa. Jag gjorde för skojs skull ett IQ-test på nätet och resultatet fattade jag inte mycket av, det var väl lite halvt smickrande. Men sedan kollade jag upp kraven för att vara medlem i Mensa.
 
För er som inte vet vad Mensa är och endast använder ordet som ett obekvämt verb kan jag referera till deras sveska hemsida som skriver: "Mensa är en ideell internationell förening som bildades i England 1946. Föreningen lokaliserar intelligenta människor världen över och för dem samman genom tidningar, möten och korrespondens. Ordet Mensa är latin och betyder bord. Mensa är en ideell rundabordsförening som är politiskt och religiöst obunden. Mensa International har idag mer än 110.000 medlemmar spridda i över 100 länder. Flest medlemmar finns i USA, Storbritannien och Tyskland."
 
Kravet för att bli medlem i Mensa är förutom obligatorisk medlemsavgift, en prestation i IQ-test som motsvarar de övre 2 % av befolkningen vilket i Sverige innebär 131 poäng eller mer på WAIS/Wechsler-skalan. Och detta har nu blivit intressant för mig för att jag faktiskt är behörig till ett medlemskap (så länge den obligatoriska medlemsavgiften - Gud förbjude - inte kräver att man måste sälja sin förstfödde för att ha råd att gå med). Baserat på ett test på nätet. <-- Detta understryks alltså för att minimera uppfattningen om mig som medlem av de 2 % mest egocentrerade i befolkningen.
 
Anyways, my point is: jag är lite sugen på Mensa. And I will continue the search for more information about this.