Hello Lover

Planerar morgondagens outfit och hittar en röd tennispolo i garderoben som jag köpte i New York förra sommaren och aldrig använt. Börjar googla på tänkbara outfits med detta plagg och råkar av en slump hitta mina drömmars man. Hur snygg kan en människa bli? Yum... YUM!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fredagslunchen

Har bestämt mig för att köra en vegetarisk månad igen. Eller inte månad, snarare period. Vi får se hur länge den varar, förhoppningsvis flera månader. Har dock ätit kött lite då och då de senaste dagarna ändå, men det är främst när det ingått i maten som mamma kom med och som jag inte kan låta gå till spillo. Har även lite köttprodukter sedan tidigare som jag nån gång måste äta upp innan det blir för gammalt, men själva riktlinjen för den här perioden är att inte aktivt välja kött.
 
Köpte häromdagen 3 vegetariska produkter från Hälsans Kök för priset av 1 eller 2, så har lite vegetariskt att frossa i nu. Till lunch blev det idag vegetarisk hamburgare från Hälsans Kök. Väldigt liten skillnad från vanliga hamburgare! Otroligt. Satt mycket bra en dag som denna.
 
 

work weekend

Så här ser jag ut en fredagsnatt/lördagsmorgon. Har avklarat mitt första pass som VIP-värdinna på mitt ena nya jobb efter ett annat pass på mitt andra nya jobb. Jobbar dubbelt i helgen, så kommer bli tungt - men money is nice. Väntar på att få sällskap så här i gryningstimman. Inte av en mystisk man, utan av en packad kusin. Höhö. Alla är välkomna på Söder!