more primark candy

Kom på ytterligare obligatoriska köp jag ska göra på Primark: ögonbrynspenna (eller -pennOR) och skinnhandskar. Köpte ett par skinnhandskar på Primark i Barcelona för några år sedan, men de försvann... Ska se vad de har för något i butik, de här nedan hittade jag på hemsidan, men jag vill ha lite mer stilrena. Älskar Harry Potter-tröjan förresten haha.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Primark Candy

Kollar Primark lookbooks och planerar mina inköp i Berlin som jag sett fram emot sååå länge, hihi. Har hittills hittat ett par godbitar som jag ska slå tassarna i. Förutom dem ska jag GARANTERAT köpa underkläder (trosor framför allt, sets, cute socks), blusar, skjortor, festtoppar och byxor. Och SKOR! Omg, vad mycket skorna jag ska köpa. Och armband förstås. Har upptäckt enkelheten med att bära armband, det funkar ju alltid. Och just det, VÄSKOR måste jag köpa! Gosh. Nästan det viktigaste. Måste ha en väska. Fast måste ha tjusiga trosor också. Älskar trosor för €1, hihi.
 
Dessa lårhöga stövlar för £20. Älskar den gråa outfiten!
 
 
 
Den här ryggsäck i läder för £9! Har letat efter en sån lääänge.
 
Skorna! Gorgeous, kostar £12. Funderar även på Fedora-hatten för £8. De vita jeansen kostar £5 och blusen £6.
 
De här kjolarna, super flyyy!
 
 
Den här kappan är SÅ min. £25. Och den första outfiten, ja tack. Men den är inte Primark.
 
 
Dessa kappor också...
 
 
Blanket Scarf £6. Mysis
 

Tänkte bara tala om...

...att jag precis bokade en solo trip till Berlin efter tentorna. Och att sista delen av projektarbetet precis skickades in. Och att vi vann premiärmatchen förra helgen med 20-10. Och att jag gjorde 8 mål. Och att vi även vann gårdagens match med 27-16. Och jag gjorde 12 mål. Och att nästa match antagligen kommer gå skitdåligt eftersom jag skryter så mycket just nu. *jinx jinx*