she gonna hunt me down

Fick Aleks att bli taggad på utgång innan vi ställde in p.g.a. plugg inför måndagens tenta. Nu sitter en arg jugge med perfekt symmetriska fransar och tröstäter i sitt kök.#mugshot

Förra veckan fick jag höra att jag hade en stående inbjudan till Istanbul i helgen och sprang direkt iväg till Polisen för att fixa nytt pass. Med samma goda framförhållning som alla vi Alvarez:are besitter hade jag väntat in i det sista (läs: passerat giltigshetsdatumet) med att uppdatera passet och eftersom Turkiet inte är med i Schengenavtalet kunde jag inte ens lugna mig med att ha ett internationellt id. Som jag ändå inte har. För svenskt körkort saknar uppgifter om medborgarskap, så det kan jag ändå bara resa med inom Sverige. Lol. Totally unnecessary information.

Försökte komma på hur jag skulle gå till väga för att muta en poliskonstapel på passutlämningen för att få mitt pass innan helgen utan att göra det för uppenbart att jag faktiskt ville muta honom, men det krävde för mycket tankeverksamhet så jag nöjde mig med att hålla tummarna för att de av ren intuition och slump skulle jobba snabbare just denna vecka. Dagen efter kom jag dock på att jag ju hade signat upp för att jobba som röstmottagare (vice ordförande, tjuhu!) under EU-parlamentsvalet så det var ju tur att jag inte hann slösa mina arma studentslantar på att muta en antagligen värdelös passutlämnare som ändå inte hade kunnat snabba på maskineriet. Och passet var klart först efter helgen dessutom. På tisdagen. Det var helt enkelt inte menat att jag skulle åka på en gratis all inclusive-resa till Istanbul i två nätter.
 
Men ja, passet kom ju i alla fall. Jag saknar haka och käkben och ser ut att ha ett badbollshuvud. Stephanie sa att hon ville äta upp mig, men av bilden att döma verkar jag redan ha ätit upp mig själv. Och jag ser ju förjävla glad ut. Nog för att man inte får le med tänderna, men hallå serialkiller_92. Förutom att mina ögonbryn är tjockare nu än förr (YAY) vet jag inte vilken som är värst. 2009 vs. 2014. En av livets stora frågor.