New York dreamz

Har fått mitt jobbschema för sommaren och har det mesta av augusti ledigt. New York lockar. Så himla mycket. Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill.


J-Lo stunt man

Såg en bild på Jennifer Lopez och hennes double i musikvideon till "Follow the leader". Blev först förvånad att hon över huvud taget använder sig av doubles för jag trodde att hon var the dance goddess herself och sedan blev jag ännu mer förvånad när jag såg att det var en MAN som ersatte henne. Tänkte att den mannen måste ha bra höfter, så var ju tvungen att kolla videon och då fattade jag ju att det var en parkour-stuntis och inte en samba-double. Men alltså - GUD, vilken dålig video? Måste vara det sämsta jag sett av J-Lo. Ser sjukt budget ut. Watch below.
 
 
 

Apr. 27, 2014

WOW, vilket känsloladdat inlägg jag postade för ett par dagar sedan hahaha! Överproduktion av östrogen? Jag vill dock minnas att ilskan var rättfärdigad med tanke den usla kvaliteten på den här blogg-appen kombinerat med en illaluktande post-workout-kropp som bara ville ställa sig i duschen, men vars hjärna fick en tillfällig snilleblixt om hur man på ett inspirerande sätt kunde berätta om ett recept som hittades på baksidan av ett makaronpaket. Den blixten är dock borta nu.

Ligger och myser med Musse i en obäddad säng som strax ska få nya lakan. De har äntligen fixat den andra maskinen i tvättstugan så det går fortare att tvätta nu, men blir ändå på gränsen så att jag får allt torkat eftersom jag var ute igår och ville sova liiite till imorse. Sen ska jag nog dra mig till solstolsparken och chilla/plugga/blogga/vänta in sällskap. Får se om Musse Trött ska med eller om han ska fortsätta sova på sin favoritplats i sängen där solen ligger på just nu.

Måste visa den här bilden på en astrött Tiny och en skitmysig Musse från igår. Han höll om mig som en riktig man! Så jäkla gullig kisse.