trött onsdag

Härligt att återigen let my bloggobombo readers down haha. Vi får helt enkelt se när bilder från min Pink Eurovision Night dyker upp med en liten recension, är ju inne i tentaperiod nu. Kom hem närmare 8 från skolan igår och däckade i soffan under min "bara-5-minuter-vila"-period.

Har ändå inte sovit ut ordentligt känner jag, drömde massa konstiga drömmar och vaknade av ett skitäckligt alarm med galen vibration på sängbordet. Usch. Jag verkar dock inte vara den enda som sovit dåligt inatt he-healive and well

Ja, nu har det blivit lite aktivitet igen! Har fortfarande inte gett en utvärdering om min Pink Eurovision Night men vi börjar i småskalor, ey? Jag är så konstig som inte kan uppdatera här om jag inte skrivit ett inlägg om något jag lovat att skriva ett inlägg om haha så går det förbi ett helt liv.

Hmm, textinlägg... Så tråkigt. Här får ni en random bild istället. Håll till godo, det dröjer kanske en månad innan ni hör från mig igen!!!!! Hehe nä men ska försöka lägga upp lite pink night pictures ikväll. Nu har ni nåt att se fram emot ;)