Resultatet av gårdagens slutprov

Här kommer några bilder på hur sminkningen blev igår! Sjukt snyggt enligt min mening så jag behöll sminkningen på hela dagen men kan lova att jag fick en hel del blickar på stan haha. Ett par killar i 11-årsåldern tittade på mig vid tunnelbanan och sa när de trodde att jag inte hörde "What the fuck..." HAHAHA
 
Åkte och shoppade med Amanda efteråt för att fira att hon nu är examinerad make up-artist med utmärkta betyg! Blev bara lite rea-fynd för min del men likväl användbara :) Sedan ställde vi till med entrecot-middag med bl.a. varma hallon och gräddglass till efterrätt som avsked för henne eftersom hon åker tillbaka till Söderhamn idag. Nästa gång hon kommer till Stockholm ska jag tvinga henne att sminka mig varje dag hihihi
 
 
 
Vasiliki med sin Alice i Underlandet-skapelse Teresa.
 
Tortuuuuga
 
Amanda med sitt 60-tals/futuramainspirerade masterpiece
 
 
Lockigt och tuperat hår, kände mig som en docka!
 
 
 
 
 

in the making

Sista slutprov är på upploppet nu, sminkningen är klar och det som återstår är hår och finputsning. Jag ska få lockar! HIHI Uppgiften var att man skulle ponera att modellerna var nakna och höll en tavelram framför ansiktet och sminkningen skulle vara kreativ med en tanke bakom. Spännande!

Teresa är min granne och blir fixad av Vasiliki. Det blev en lite Alice i Underlandet-inspirerad look för hennes del, min är.. ja, det vet vi inte haha. Amanda körde på känsla. Vi kommer nog på en motivering när allt är klart. De slutgiltiga bilderna kommer snart!

Onsdag kväll på Grill

Är på väg hem från en ubermysig middag med goa gubbarna Aleks och Teresa! Vi åt på Melker Anderssons Grill på Drottninggatan, jag tog lammrygg som jag veeeerkligen rekommenderar för er som ska besöka restaurangen. Lite orientalisk rätt som man blir rejält mätt på. Älskar att de har olika teman i olika delar av restaurangen! Underbarare matsal än Versailles är nog svår att hitta.