älskade havrebollar à la Lincals

Igår var jag ute på äventyr! Ett tiotal stationer och ett tunnelbanebyte tog mig till himlarnas himmel: Lincals havrebollsfabrik. En av de saker jag verkligen, verkligen crave:at sönder under min vita månad har varit Lincals havrebollar, i mitt huvud hade jag flera gånger spelat upp en orgie mellan mig och ett paket havrebollar, 12 st avseddan för me and myself only. På listan över alla godsaker som jag skulle trycka i mig när jag väl fick äta sött igen fanns "HAVREBOLLAR" med stora feta bokstäver och hjärtan bredvid haha biggest oatball lovah ovah here <33 Jag tillbringade resterande två timmar av en föreläsning förra veckan med att googla bilder på havrebollar, recept på havrebollar, nyttiga havrebollar, kalorisnåla havrebollar, ljusa havrebollar, mumsiga havrebollar... Yeah, u get it. Tog ett tag innan jag fattade att det är LINCALS havrebollar som jag älskat i alla dessa år och inte LINCOLNS som jag frenetiskt googlade efter hahah.
 
Två feta askar med precis så nybakade bollar att de precis kommit ur maskinen fick jag med mig. De är såååå fckiiiiiing delicioooooouuuussssss! SMÄLTER I MUNNEN. Har låtit dem stå i kylen över natten eftersom de var så himla mjuka pga färskheten (härligt ord, färskheten) så fingrarna slapp nästan rakt igenom dem, ska kalasa vidare på dem när jag kommer hem hehehe.
 
Yours truly,
 
Biggest oatball lovah
 
  
 
P.S. Bara för att gynna the buzinezz för min älskade havrebollsfabrik, Lincals Konfektyr AB (vill ju inte att de ska gå i konkurs, arma tanke!!!!), ska jag ge er adressen till himlarnas himmel: Ibsengatan 86 i Bromma/Blackeberg (ingång från baksidan). En ask med 25 havrebollar för 50 kr, 1 ask med koksbollar för typ 40 kr (didn't pay them coconut ballz much interest höhö), 3 askar kokosbolalr för 100 kr. Påsar med kokosbollar fanns också! Men vet varken hur de ser ut eller hur många de innehåller... Öppettider är måndag-fredag fram till 15:00, torsdagar fram till 17:00, helger stängt. Visit them and you'll grow fat for life! Lincals havrebollar <3

make up-modell ikväll

Lilla lägenheten fick besök av svärmor och "svägerska" ikväll! Vi åt god middag med hemmagjord cevapcici (nice one Tommy Gun) och ugnsstekta rotfrukter. Mm-mm-mm!

Till efterrätt blev det en 60-talssminkning a la Amanda Ivarsson Marin. Hon går en make up-utbildning på IMC för tillfället och ikväll var jag hennes provdocka. På slutprovet kommer jag vara en av hennes modeller så vi kommer ha ett par provsminkningar inför det, det är ju så kul att få prova olika utseenden! Riktigt fint blev det ikväll, tyvärr lyckas inte kameran fånga upp alla shadings och färgdetaljer but I tell you - she knows what she's doing. Look out for her in the future!


tiny momma

Vill bara meddela så här i blogginläggsbristen att jag blivit mamma! Lilla Mollie kom till oss igår kväll, väger runt 500 gram, är ca 20 cm lång och har mörka ögon som far och mor. Grå och väldigt hårig är hon så det finns inga tvivel om vems barn det är. Sover för det mesta men är otroligt nyfiken av sig annars. Åh, kan man älska henne redan?