Samuel Gidlöf avliden

För några somrar sedan när min språkresevän Ida kom till Stockholm var vi i stan och hade stannat till någonstans på Strandvägen. En lång, mörk och SKITSNYGG kille gick då förbi, han såg ut att vara plockad ur en glamourtidning, eller snarare en Barbie-värld (Ken-kopia?). 16-åriga(?) och fnittriga som vi var följde vi efter(!!) den här killen! Var inte så att vi gömde oss bakom soptunnor osv utan vi gick bara bakom honom på behagligt avstånd. Vi hade liksom ingen särskild rutt planerad utan följde bara med vågen, gick dit han gick. Och inte förrän vi kom till Gröna Lund på Djurgården (ganska bra bit att följa efter någon hehe) skiljdes våra vägar åt.

Eftersom jag kände igen honom när jag först såg honom och visste att han var någon slags B/C-kändis "kollade jag upp" honom senare och såg - aha, Bobby Oduncus pojkvän! Sedan dess har han dykt upp lite varstans, även på TV i programmet Wipeout, i just Bobbys lag. Och just därför kom det som en mindre chock när jag läste att han avlidit. En kille som jag aldrig träffat eller känt eller haft någon som helst koppling med utan bara vetat om. Och ändå blir man lite ställd. Så ung, så mycket framgångar framför sig och ännu oskapade minnen. Inte minst tillsammans med sin pojkvän som han planerade att skaffa barn och gifta sig med.
 
Dödsorsaken är väl det som folk i allmänhet vill veta på en gång, för vad kan man möjligtvis drabbas av med så dödlig utgång? Och för er upplysning: medicin + alkohol + infektion i kroppen = ingen bra kombination. Att det sedan går för lång tid innan man får rätt sorts hjälp förvärrar även situationen. Tragiskt är nog ett ganska passande ord. Och jag vet inte vad mer man kan säga, det är verkligen sorgligt bara.

4,5 år gammal bloggobombo

Det är nog svårt att undgå den lååånga listan till vänster under kategorin "Arkiv". Juni 2012 högst upp och sedan varje månad ända ned till oktober 2007. Herregud. Det är nästan 5 år av mer och mindre aktivt bloggande! På sista tiden har jag blivit mer intim och inte delat lika mycket i bloggen, dels för att jag inte vill fläka ut hela mitt liv som kan hittas av vem som helst och dels för att det ser bättre ut om man har det kort och snyggt. Vilket är lite tråkigt faktiskt, om man kollar tillbaka på mina jäääättegamla inlägg så har jag verkligen i detalj beskrivit vad jag gjort/tyckt/tänkt/känt under dagarna haha. För mig själv är det jättekul att läsa (även om man stundtals skäms ögon ur sig haha) så jag ångrar lite att jag inte skriver så personligt längre. När jag är 25 så vore det ju jättekul att se vad jag skrev om livet och framtiden när jag var 20, eller hur?
 
Har funderat på hur många bloggar man kan hålla igång och om jag skulle orka med en privat och lösenordskyddad blogg, en personlig (som denna) och en mer marknadsförande blogg. Kollar man t.ex. på Blondinbella handlar ju det mesta om vilka trevliga ställen hon besöker, looks and outfits, flashiga planer, osv. Och sånt vill jag också skriva om! Inte för att jag direkt lever ett sånt liv med sommarjobb på Posten och lantis-sinne haha. Men skapa en Sasha Fierce, a Tiny Fierce! Lol, I aint got much fierce so its kinda true. Jag tror dock inte att jag kommer orka med mer datoraktivitet än den nu gällande, vilket är typ... kolla mailen en gång om dagen och lägga upp bilder på facebook när tillfälle ges. Yehyeh. So much I wanna do, too little energy!!

Haha långt och udda det här inlägget blev nu... Tänkte upplysa er om hur många inlägg jag uppdaterat i bloggen inklusive detta men nu glömde jag vart man gjorde det och orkar inte leta hahah. Miss! En annan gång ;)