:D

Det var ju kul att blogga härifrån! Tror jag kommer fortsätta :D Här har ni en till bild eftersom det var så roligt.Det är jag när jag hackar lök.

efterfezt

Utbytte precis åsikten med Teresa om att vi måste bli bättre på att fota när vi är ute! Hon höll med, men ikväll var faktiskt hon den duktigare som även om det var förgäves försökte ta en bild på snön som blåste ut över dansgolvet på Berns. De enda bilderna från idag jag har är från egoboosten jag blev astaggad på när jag kom hem, lökig och rufsig.

Ikväll var jag särskilt nöjd med en sak i utseendet och det var ögonbrynen. Jag totalt körde över dem igår med trimmer och pincett så just nu ser jag ut som en naken mullvad i ansiktet men med ögonbrynspenna blir de faktiskt FETT bra. Och det ska ni veta kommer från en tjej vars ögonbryn annars består av 4 cm långa lockiga strån som inte har en särskilt tydlig gräns till resten av ansikthåret och dessutom vid allt för många tillfällen har uppfattats kantiga. Så ja, ögonbrynen gjorde my mood ikväll. Om det låter rimligt. En annan sak jag var nöjd med (kom på det nu!) var mitt hår! Valde att köra au naturel ikväll och spara mina arma strån på varma tänger av dess olika former och frätande produkter utan dess like. Kändes bra, kändes som om tiden var vriden tillbaka ett par år, ungefär vid studentvåren när man gick på skivor och fester och jag ännu inte upptäckt den fantastiska funktionen med en plattång. Tog dessutom nattbussen från Kungsträdgården där jag satt i en djungelexpeditionsförklädnad och huttrade i vårnatten efter en skiva på Rose, där vi faktiskt började kvällen innan jag och Teresa skiljdes från Stepho och Ebba. Snacka om walk down memory lane.

Gud vad jag babblar. Sitter i soffan och förmår inte resa mig och gå till badrummet, har till och med lagt kuddar runt omkring mig för att jag frös men orkade inte sträcka mig efter filten. Haha där har ni er atlet. Men nu kommer vi till poängen med det här inlägget och anledningen till att jag laddade ned blogg.se-appen (BRA initiativ!!): mina efterfestbilder i hallen och badrummet. Om ni trodde att den här texten saknade rim och reson och röd tråd har ni fel på röda tråd-punkten för jag nämnde faktiskt i början att jag inte tog några bilder, men det här orkar väl ingen läsa om det inte finns bilder till? So here they are.(ögonbryn!!!)