3 DAGAR KVAR!!

Var på Frias slutskiva på Pure igår, grym kväll. Höll mig dessutom klar i skallen också, kände att det räckte och blev över hemma hos Carro i lördags när hon slog till med megafest haha. Sedan var det bara att kravla sig upp imorse för att åka till Rudan och hoppa in i klassens bobollsturnering (=Finlands nationalsport hahahahha, varför har inte vi en nationalsport???), sedan blev det mys i solen med fina vänner vid vattnet. So it's been some hectic days, yet more to come. STUDENTEN PÅ FREDAG VAFAN!!

Men nu är det dags för mig att börja bege mig! Ska ta en öl med Tåmi innan matchen på Råsunda ikväll, he got us some tickets, wiiiie! Bye babiez! ♥

shoez

Det här är skorna jag köpte idag. Kunde inte bestämma mig för vilken av dem jag ville ha så det fick bli båda haha. De högst upp är skitsnygga men höga och svåra att gå i=typiskt studentmaterial hehe. De nedan är sjukt snygga de med men lättare att gå med och lite mer casual så de har härmed blivit mina officiella sommarskor. Värt.

spoiling the moment

Kan inte låta bli att visa min student-outfit. Det blev nämligen komplett idag med skorna. Funderar även på att ha röda läppar men är inte säker på om jag vågar ha det, det är ändå ett once in a lifetime moment och då ska allt vara perfekt! Läpparna återstår att se men i övrigt är jag helt klar med klänning, skor, mössa och naglar och håret fixas senare idag! Hur stavar man till nervositet?