Wanna shoot me? You can do it for free.

Kom hem från 8 timmar i skolan för inte så länge sedan. Mår inte alls bra. Den sista timmen i skolan och innan man kommer hem är så jäkla jobbiga. Och om 20 minuter beger jag mig upp till bussen igen. Ska träna och kommer inte hem förrän tjugo i 11. Aaaaouuouoauaouauaouhhhhhhhhhhhhhhhh.

Brazilian Blowout

Jag funderar på att göra en Brazilian Blowout. Eller stryk det - jag måste göra en Brazilian Blowout. Jag hatar mitt hår, det är så jävla fult. Fick seriöst nästan kväljningar när jag såg en massa bilder från matchen där håret är så jävla tjockt och småvågigt och asfult. Usch. Jag vill ha lent och följsamt hår som inte tar 300 år att styla. Och efter de där 300 åren tar det 10 minuter innan det blir skitfult och krusigt igen. Hate it?!

Blacknuss gör BB:s för 3'000. Och man måste göra det var tredje månad för att det ska hålla i sig. Frågan är dock om jag pallar. Har ingen lust att kasta bort en massa pengar på hår. För 3'000 kr kan man åka till Paris OCH gå på Disneyland. Imagine that liksom? Handlar om prioritering här. Och viss snålhet. Haha. Men platt hår vore så jäääääääääääkla soft!!


Typ enda gången i mitt liv som jag haft platt hår?

Presumed Guilty

Hejsan jordnötter,
Har precis kommit tillbaka från Etiken. Vi såg en film, väldigt berörande. Till och med en av killarna började gråta hahaha (söwt) och han är ändå en av de som anser sig vara mest manlig. Eller? Ehe kanske inte ska säga nåt, but I'm sure you know that kinda guy. We all know one.

ANYWHO. Filmen var verkligen skithemsk. Den handlar om en kille i Mexico som blivit dömd för mord i 20 år. Mexicos rättssystem fungerar helt tvärtom från det svenska där åklagaren ska bevisa ens skyldighet, i Mexico måste man bevisa sin oskuld. Filmteamet (som bestod av två juriststuderande eller liknande?) presenterade bevisen som lugnt skulle kunna frita Toño, som han kallades. Men polisen var så jävla korrupt och domarna ovilliga att samarbeta och TROTS att "vittnet" (han hade påstått att han såg att det var Toño som sköt) erkände under den senare rättegången (eller vad man nu kan kalla det) som filmteamet tagit upp, att han inte såg vem som sköt så fick Toño en ny dom: 20 år 5 månader och 18 dagar. Asså WTF?! Så jävla dumma i huvudet!

Alla som satt och kollade blev skitsura, vissa satt och skrek diverse ugliness. Man ville bara rycka ut hela rättsväsendet ur filmen och beat them up til they bleed to death.

Eller okej, nu ska vi inte överdriva. Men gå och se filmen, people, så kommer ni fatta vad jag menar. Och var inga pussies och börja grina, vafan inte ens JAG gjorde det!! Fast jag var faktiskt på väg haha.. Men vågade inte grina för Lina satt bredvid mig och jag hade nog sjunkit rätt så rejält i hennes ögon, hon har redan sett mig gråta sönder till Titanic hahahah. Fast hon grät också hahaha..