Fat Ketty after taking a shower

Hahahah tjockishund<3 Varje gång hon duschar gnider hon sig mot mattan och springer fram och tillbaka fort fort fort för att försöka bli torr och få tillbaka sin egen hundlukt. Och hon blir jättehypad också och tycker det är skitkul när man jagar henne hahahah soetiz <33

I See Blood

Usch, imorn ska jag till Vårdcentralen och lämna blodprov. Tror verkligen inte att jag har järnbrist och jag får lite ångest när jag tänker på att de ska sticka hål på mig och tappa ut en massa precious blod i onödan... Eller, haha, inte en massa blod då, men ändå. O-värt.

På kvällen blir det träning i alla fall, det är något positivt! Och myskväll med Plawffsi, jag är skyldig honom en massage och ett varmt bad, haha. Sedan - om det går som vi vill - ska vi göra en grej som jag ännu inte kan avslöja! Och nej, jag pratar inte om sex nu ;) Spännandeee!

It Could Have Been DifferentLovestoned och Neo, helt klart. Lovestoned, de var verkligen bäst! Fattar inte hur de kunde sluta på en 6:e plats? Känner på mig att jag kommer knarka båda låtarna rätt länge nu, hihi :)

Sibel och Peter Jöback hade två helt okej låtar. Stop kommer säkert bli en sån där låt som varenda radiokanal spelar, det är en låt som ligger "rätt i tiden" just nu. Hollow var fin och en typisk schlagerballad. Får se hur det går för den i Globen!