Studentmössa: CHECK!

Och så var studentmössan beställd! Den gick på 907:-, på tok för mycket för en liten jävla mössa som man bara kommer använda en gång men å andra sidan kommer man kanske ta fram den och titta på den om några år och minnas gymnasietiden. Kanske. Skit samma, den är rätt fin och så ändå. Egendesignad (även fast de flesta gör likadant). Längtar tills den kommer!! :D Mösspåtagning i maj tror jag.

Hmm, nu blev jag lite osäker.. Kollade på våra gamla treors studentbilder på facebook. Vissa har namnet där fram, sen kokarden och sen klassnamnet? Var rätt fint det med. Jag hade namn + kokard + Ekonomi. Finns en möjlighet att jag ändrar det... Får se ;)

Extra! Extra!

Mitt resebehov har än en gång gjort sig påmint och jag spelar upp en massa scenarior i huvudet där jag besöker olika städer i olika länder. Och medan jag satt och kollade runt på olika flygbolag och resesajter kom jag över den billigaste och snabbaste resan EVER.


Stockholm - Mellanöstern 0:- med SL-kortet, restid 53 minuter.

El Week-End

Min helg har varit helt underbar. Kan inte bli annat än bra när man är med någon man tycker om. Känns nästan som att jag varit på semester? Sen har jag faktiskt gjort lite nytta också. Vaktat en massa ungar på Sjöhistoriska museet när min lilla kusin firat sin födelsedag. Var kul. Tror jag tog 180 bilder från bara det tillfället.

Nu sitter jag iallafall i skolan och väntar på att Rättskunskapen ska börja. Hade sovmorgon idag = sjuuuuuukt nice!! Ska kolla efter jobb också. Vettefan om jag verkligen hinner ha ett jobb vid sidan om skola och handboll men det kan ju vara kul att kolla bara för skojs skull. HIHI.