sat & sun

I helgen är det Sportsgear Södertörn Cup, en handbollscup som min klubb arrangerar. Jag och några andra ska vara domare hela helgen och imorgon lördag dömer jag 11(!!) matcher (första 9:00, sista 15:30 - så det blir ännu en heldag). Just nu är tanken att jag dömer alla mina matcher imorn, får mina cash (kommer bli feeeetmycket! :D), åker hem och gör mig i ordning och sedan drar till IRL:s halloween-fest. Ska bli kul!
Sedan på söndag ska jag döma igen, fast då "bara" 6 matcher. Blir en rätt lång dag då igen men förhoppningsvis orkar jag plugga lite när jag kommer hem.

And that is the plan!

äntligen hemma

Halloj!
Har varit en lång dag för min del. Men ändå sjukt rolig och minnesvärd! Har fått många nya vänner på väldigt kort tid, folk i ungdomsrådsvärlden är så himla utåtriktade och trevliga.

Some pics, maybe?

Strax efter kl 9 åkte jag, Vicki och Henke iväg för att handla inför kvällens release-fest. Vi fick tillgång till kommunbil och obegränsat med pengar, hihihi. 3-4 timmar senare kom vi tillbaka med mat för 4'000kr ;O
Lösviktgodis för 204 kr, wuho!
Överfulla kundvagnar på Ica Maxi, Coop, Ö&B och Willys, överfull bil och folk som glodde på all mat och när Vicki var tvungen att blåsa minst 5 gånger i alkohollåset varje gång vi skulle köra iväg hahaha. Storhandling har fått en helt ny innebörd!
Sjukt roligt med Vicki och Henke (Vicki typ dör på bilden) <3
Hade inte tänkt stanna så länge egentligen men efter handlingen skulle vi börja göra 600 snittar eller något i liknande väg och även fast det var krävande att göra så många och så mycket var det sjukt kul med alla nya människor (är folk från hela Sverige på IRL - Lund, Kävlinge, Karlstad, Boden, Alvesta, Umeå, Piteå, Göteborg... From everywhere!). Så jag stannade ända fram till 9 :D
Kollade igenom "Skvallerlådan" när jag satt i informationen och åt godis också, nån tycker att vi är grymma :D (antagligen någon annan funkis haha)
Något band spelade sen när festen började, synd att inte jag kunde stanna längre :( Hade varit kul att vara nattvakt (allt händer på natten!) men ska upp tidigt imorn... :/
Två sjukt roliga dagar har jag haft iallafall, thanks for making my vacation!<3

jag och johan ! :D:D:D


Wohooooo, Taner har precis hämtat mat på McDonkish till mig, är överlycklig :D Så ska gå¨och äta nu och lämna Johan my dear friend vid informationsdisken :)

I'm doing great förretsen, hehe :D See ya laterz!!