091130

Min dag idag: TREVLIG. Missade matten för att jag skulle döma några skollagsmatcher i min gamla skola. Och det är ju klart man offrar matten för handboll och pegnar! ;D För pengar fick jag, mihi. Varje liten slant är mer än uppskattad såhär i julhandelstider!

Sedan när det började närma sig lunch var jag VIP och fick gå in bakvägen i matsalen. Det är närmare två år sedan jag senast satte min fot inne i den där matsalen! Himla pinsamt bara att sitta och äta själv i en stor och helt tom matsal medan alla andra flitigt huttrandes stod och väntade på deras tur att få gå in i matsalen och nyfiket kikade in genom fönstrena för att se vem mongot som satt och åt själv var.


klänningsångest

Som jag nämnt tidigare har jag ett presentkort på H&M:s online-shop och jag måste använda den senast imorgon. Har kikat runt lite nu, har hittat några möjliga nyårsfestklänningar. What do you think?

1:n gillar jag grovt, är bara lite rädd att den ska sitta fel. Känns som en sån klänning som man måste ha the perfect body för att se bra ut i...
2:n är söt, gillar de olika volangerna. Men till nyår? Känns lite tråkig. Fanns bara i svart dessutom..
3:n fanns också bara i svart. Tycker att den gröna är sjukt mycket snyggare. Hade gärna haft en guldig! Men det är lite nyår över den, visst? ;)
4:n - skitfin. Glitter, djup urringning bak, fjärilsärmar... I like it! Fanns en i rosa också men den såg ut som ett nattlinne haha :D
5:n är favoriten (på delad förstaplats med 1:n hehe)! Men den är också den dyraste. Är den värd det, är frågan. I'm not made of money you know!
6:n kommer jag antagligen inte köpa men jag tyckte den var... cool? Den i svart såg ut att höra hemma på Spökhuset hahah :D På nyår ska det var mycket färg och utstickande detaljer, glöm inte det!
7:n betraktar jag som ett högst möjligt alternativ. Söt, perfekt färg (tror jag skulle passa i den sortens blått) och jag gillar rosettimitationen i midjan. Oh, känner starkt för den nu...
8:n hade varit apbra om det inte varit för att jag är osäker på färgen. Finns i svart och rosa också, men den rosa är lite för lila-aktig och jag vill helst inte ha en svart, plain klänning till nyår.
Hahahahah shiiiiiit vilken ångest! Velar ju inte lite. 7:n känns just nu som det säkraste valet för att jag ska bli nöjd. Hmm, ska sova på saken... Senaste dagen att make up my mind är som sagt imorgon! D-day alltså. Förhoppningsvis kommer ni där ute med några smakfulla och givande råd! Annars är jag nog körd :D:D:D:D