You Had Me At Hello

Egentligen borde jag packa just nu, HÖ-HÖ, men som vanligt gör jag inte det jag borde göra. Provet i Samhälle gick... inte vidare bra. I alla fall inte så bra som jag hade velat. (Men tydligen gick det väldigt bra för nån annan...? ^o) )


Ååå, jag förstår mig inte på människor. Verkligen inte. Ingen typ av dem. Fan.Samantha who? på TV4 nu! ;D

zZznark-DAMP

Åkte till stan och hitade finfina täckbrallor (haha, dagis? :P) och på tåget hem somnade jag! Ganska skönt eftersom gubben framför råstirrade på mig, men sedan vaknade jag i Skogås av att biljettkontrollanten petade mig X antal gånger i armen. Lusitigt jobb, det där... Tåget var i all fall försenat, c:a 5 minuter, och när jag klev av i Västerhaninge var klockan 16:43. Bussen jag skulle tagit hem, gick 16:40 och SJÄLVKLART hade den redan åkt! Fick typ damp? Jag menar, om det dröjer 3 minuter innan tåget kommer, kan man då inte vänta!? Det borde man särskilt göra eftersom det dröjer 1 h innan nästa buss går. Som tur var gick 843:n, dock inte förrän en halvtimme senare...
   Nej, nu ska jag springa till bussen, träna, packa inför Göteborg och sedan skriva ett hat-brev till SL. Ciao!

Vad säger ni, SP08d-tjejer? :D

Testvisningspublik

När filmen har börjat få sin form men innan den ännu har lyfts ur klippbordet brukar vi ordna en testvisning för en liten utvald publik. Det går till så att vi visar en videokopia av filmen på stor duk. Man ser hela filmen och efteråt får man fylla i en enkät med frågor och ges möjlighet att skriva ner sina synpunkter.

Dessa synpunkter är mycket viktiga för oss och läses av regissör, klippare och producenter.

För att få inbjudan till en testvisning gör man så att man mailar, namn, kön, ålder och sin mailadress till: ******
Märk mailet med testvisning.

Inbjudan till testvisning går inte automatiskt till alla i registret utan det kommer göras ett urval beroende på vilken målgrupp som filmen vänder sig till.

Varmt välkommna!