dirty dancing

Först och främst: Åh, så fin film. Skulle kunna se den nu igen. Me like.
MEN: Den fick mig att inse en sak. Gett mig lite perspektiv. På hur saker borde vara. Och varför saker och ting är på ett visst sätt. Jag vet vad det är. Och jag vet vad jag egentligen borde göra åt det. Men det tar emot. Vill inte, vågar inte. Trivs rätt bra med hur det är nu. Men ändå. Kan inte fortsätta såhär. Om det ska sluta bra alltså. Jag fick det jag ville ha men nu vill jag inte ha det längre. Typiskt.

Vad gör du just nu?

Jag dammar. Och bråkar med madre. It's fuckin great. Precis så nyårsafton ska vara, right? Hmm... Funderade ett tag på att strunta i att vara hemma med familjen och åka till en nyårsfest nånstans men att välja kompisar över familjen vore ju en grov, oförlåtlig synd. Äej, blir till att stanna hemma. Som tur är (eller?) har jag en bror som precis anlänt och kanske blir ett hyfsat trevligt sällskap. Vi kanske drar några shotar och super senare på kvällen sönder oss :) Aaawesoooome!

when the clock strikes twelwe

Ikväll dansar jag inte in det nya året med mina vänner som det från början hade planerats. I år är första gången på länge som alla i min familj är hemma samtidigt (om Krister nu kommer hem, han har fastnat i snön i Borlänge hahhahaha). Raketer, vin och oxfilé har inköpts kvällen till ära, kommer nog bli kul ändå :) Nästa år är det krogen som gäller så man får väl passa på att umgås med famlijen medan frestelserna ännu inte är för stora ;)
Celebration toast with champagne Royalty Free Stock Photo
Nu ska jag kolla på Dirty Dancing på ettan, har aldrig sett den förut!! Heard it's good ;) CIAO!