LOL

Hahaha, funniest thing... TV:n är igång fastän ingen kollar och nu har ett barnprogram satt igång hahaha. De sjöng nån löjlig sång i 3 minuter som bara innehöll orden "makka pakka" XD Och sen rullade Makka Pakkas trehjuling iväg och berättaren ropade "Fort, Makka-Pakka, hämta cin cykel!" HAHAHAHA!
Ehehe, just nu kan nästan vad som helst roa mig... XD Är helt slut i huvudet, UNDERBART att det är lååånghelg! :D Hahaha makka pakka alltså.... XD Känns som ett program som Henna skulle kunna asgarva till, hahaha XD


Jaja, ska gå och "peppa" inför Valborg, höhö. Hoppas jag får tag på någon för jag vet ingen som ska på majbrasan ikväll, typ alla åker bort =( Annars kan jag ju roa mig med Makka Pakka hela kvällen ^^
Men jao... Hoppas alla får en bra kväll! Sup inte allt ni kan, vill inte höra att någon åkte in på sjukhus för att magpumpas eller liknande! Ååh, Torquay-minnen... =')

elin, elin, tydligen en härlig tjej


Asså fan vad jag lackar ur på folk som inte kan stava för 5 öre...! Beskrivningen för den här videon löd "deta är för dom som gillar låten och hattar vidion". "Deta"? :S "Hattar"? :S "VIDION"!? :S ("dom" också, men det är så många som inte kan skilja på "de" och "dem" så om jag klagar på det blir väl halva Sveriges befolkning pissed på mig ehehehe) Och runt 2:30... Ouff. Den som gjorde den här videon är född 95 och då borde man väl för fan kunna stava ordentligt??

Sådärja, nu har jag släppt lite aggressioner hahaha XD Är inte bara videon som jag stört mig på idag - Vivve och alla ni andra i sp08d:s coolaste gäng borde veta vad jag menar hahaha !
För övrigt är det Björn Rosenström som sjunger och låten handlar om ELIN. Inte min Elin då, som tur är hihi :)