Tiny tar sig en funderare

Jag har funderat mycket på det här med framtid och arbete. Vad vill jag jobba som? Vad är jag intresserad av? Historia, kom jag på idag. Det är ganska kul, tycker jag. Och jag är ganska duktig i det också, vilket gör allting ännu roligare :P Förresten har jag kommit på att Klas, vår historielärare, är min favoritlärare. Han är inte bara bra på att undervisa, han är också rolig utanför klassrummet. Igår kom jag t.ex. för sent med 1 h, lektionen skulle precis sluta. Jag försökte se ångerfull ut när jag berättade för honom att mitt alarm inte hade ringt. OCh han bara skrattade bort det!
   "Ja, sånt händer!" sa han.

   Om jag var tvungen att gifta mig med en lärare, då skulle jag välja Klas. Hahaha, inte för att jag tycker att han är skitsnygg och en riktig heting eller nåt sånt, men för att... mja, men jag gillar honom.
   Fast historielärare? Verkligen? Jag skulle nog inte kunna vara det, kunna stå framför en hel klass som Klas och förklara att drottning Kristina vid födseln misstogs för en pojke eftersom hennes klitoris var starkt förstorad.

jingle bells, jingle bells

Ok, bara för att klargöra: det är ingen kanin som har dött och jag hittade bara en gammal bild på Banks i mitt bildarkiv! :P

Kan det bli mer julstämning eller?
Tvåorna har pyntat granen i vår hemvist som de pyntade ned igår för att ettorna hade pyntat den innan inför Öppet Hus. En bandspelare spelar gamla julsånger (ex. Last Christmas, I wanna wish you a merry Christmas...) och levande ljus brinner på borden. Och visst satt treorna med Klas och smaskade på pepparkakor?

Jaja... idag hade jag, Ellen och Elin planerat att åka till Fryshuset och gå på Darins gratiskonsert, men Elin pallade inte och Ellen är fortfarande sjuk. Såååååå jag får ta till Plan B - Muskö.