Namnam - my new pet


Haha, sätt muspekaren mellan ögonen på honom så kollar han kors :P
Och om man håller den över munnen gör han vivves bäver-slisk :D
 

Blir galen.

Åh, ett par bilder från Torquay dök upp i ett gammalt mail fråm Klara!

image154

image156
Charlotta, Lovisa, Tiny

GUD, VAD JAG SAKNAR DET! Vilka tider!
Man längtar verkligen till sommaren nu...Cred till Klara the Photographer

L + K goes STHLM

Yepp, Lovisa och Klara went down town för att shoppa lite på Sthlms gator. Lovisa hade platt hår så hennes smeknamn "Krulltott" passar henne inte lika bra längre... :/ Och Klara hade växt! Shit, alla blir längre än mig nu... Häromdan, när vi hade vart i Gustavsberg pratade vi i Mickans bil om att jag är i Andrea-size. Hrm...?

Anyways, Gävle-barnen och jag gick runt lite på Drottninggatan, sedan skulle vi ta oss till AA-butiken men vi gick av fel, på Skanstull. Lyckat det där, ja. Menmen, så småningom kom vi dit :D funderade på att köpa ett fodral till, har ju redan ett marinblått, men jag vill ha en röd också! Vill ha och vill ha...

Men nu vet flickorna hur man åker tunnelbana iallafall :D

Åkte med mamma till stan dan efter, köpte då bruna pilotglasögon image153, har letat överallt efter just min typ ^^ och så blev det en sommarklänning som var ganska genomskinlig, perfect for the beach ;) Anchor Vestett linne från topshop köptes också ^^ och ett halsband! en berlock ^^ tänkte ge den till Bex först, men jag ville hellre ha den själv, haha *EGO* nej, men hon får faktiskt skylla sig, she doesn't keep in touch! :P (love on you, Bacon)

Chenni och jag var oroliga för att Bex' mobil hade beslagtagits av pervon som våldtagit henne, främst Chenni (inte för att jag inte var orolig (fast det brukar jag inte bli) men det var Chenni som först kom på den tanken) :P Han tyckte det var lite misstänksamt att hon svarade att hon mådde bra när man SMS:ade med henne, haha :P Och för att lugna Chenni skickade jag en kuggfråga till Bex:
"Vad skrev jag på ditt glas fyllt med chokladkulor som jag gav till dig innan jullovet? Ledtråd: Magica!"
Som svar fick jag då:
"Magica de Bex?"
SHIT ! WRONG ANSWER !
(Rätt svar ska naturligtvis vara Bex my Hex)
Jag skickade ett "panik"-mess (Notera ":arna. Jag får aldrig panik. Aldrig.) till Chenni och told him all about it!
Chennis svar:
RING HENNE OCH HÖR OM HON LÅTER SOM OM HON HAR EN PISTOL MOT TINNINGEN!
Fast, nä, det orkade jag inte. Träningen skulle precis börja, så... Nä.Funderar på att åka hem till Chenni idag så att jag kan leverera chokladkulspåsen som jag köpte igår.
De är så goda!