Äckelungar - en hyllning till Höörby-Linus

* felstavning! I förra inlägget ska det stå Janne Shaffer, inte Janne Schöder... :) orkade inte redigera där hihi :)
Jag och Bex my Hex åkte iaf till torvalla och simma en stund.. sen! när jag skulle gå till skåpet för att hämta mitt schampoo/balsam så stod MARIA och EMELIE där, framför spegeln och fnittrade :) de skulle också simma/bada :P
snodde vår idé liksom ! hihi :)

IAF så skulle Bex precis gå och torka håret när vi hör en tunn röst tillhörande en liten flicka, inte panikslagen utan helt lugn och sansad:
"Mamma, jag kissar på mig" :) *sätter sig på stolen under hårtorken, särar på benen och börjar kissa*

FYF*N!!
Och Bex! Hon hamnade ju nästan i chocktillstånd! Fast det skulle i och för sig jag också utsatts för ifall jag hade haft på mig glasögon/linser och sett olyckshändelsen med skarpare linjer och bättre skärpa..

det värsta va väl att hon särade på benen också..


Najsbajs bild..? :)

Nästa vecka har vi två nationella prov i svenska.. undrar verkligen hur det kommer gå. Av tidigare erfarenheter att döma kommer jag skriva allför mycket och alltför detaljerat.
   Men, trots de usla förutsättningarna, ser jag ändå en liten gnutta hopp! Linus, en mycket god vän till mig (som också var hemligt förälskad i mig de tre veckorna vi var i England på språkresa (och som dessutom var för lite man för att erkänna det..) UTAN att våga yttra ett ord om hans hjärtesorg! ), skriver helt FÖRTRÄFFLIGA blogginlägg och tidigare under dagen bestämde jag mig för att studera hans blogg mycket noga.

  Jag väljer dock att inte länka till hans blogg eftersom hans lilla outvecklade huvud säkert skulle sprängas / smälta alternativt koka i ett X antal minuter på grund av överbelastning. Det kan inte vara lätt för en liten skånepåg att handskas med så många bloggläsare på en gång.. (kärlek på dig Linus :D )


Btw - notera att Höörby stavas med två Ö.Ha en fin kväll alla äckelungar <3

Jeopardy

Hoho, ikväll är det Jeaopardy, eller Jepordy som Bex tha Hex stavade det, hihi ^^
Första programmet av kändisjeoprady där de korar Sveriges mest allmänbildade komiker. Jag och pappa var ju och såg tredje programminspelningen och finalen så vi vet redan vem som vinner ^^


Sen va ju jag, Olivus, Bex och Elin på inspelning igen onsdagen efter och träffade/kramade/skrek på/dyrkade MARKOOLIO (oh my...!!), BERT CARLSSON (fetcool), JESSICA ANDERSSON (motsatsen till fetcool), MANGE SCHMIDT (<3), JANNE SCHÖDER (vi hade ingen aning om vem det var. "sveriges bästa gitarrist" enligt majvor), HARALD TREUTEGER (stavning...? lång va han i alla fall...), PETER SWARTLING (tha boss. tha cool boss.), PEDER LAMM (från "Första! Andra! Tredje!"), ADAM ALSING (va skitful i gul servett under hakan...) och MAX (den ascoola ägaren till Rösten)!!

I pausen träffade vi också Niklas Wahlberg, den blonda, söta hallåan för TV4 :)
"Han luktar gott..." sa någon när vi stod bredvid honom och tog kort. :)

MENMEN! ikväll är det alltså första programmet :)hade inget bättre för mig, sitter i skolan , klar med mitt so-arbete, orkar inte göra något annat eftersom jag har "kört slut" på mig själv... okej, kanske inte, men jag är så trött på att jag är den enda i min grupp som anstränger mig...
hedi's calling,
ciao! <3

Dålig på att uppdatera...

... men en rackare på att skada fötterna!
Jepp, du läste rätt, det har hänt igen...Kompenserade mitt dåliga humör pågrundav skadad fot -> ingen handboll genom att lyssna på denna
underbara låt...
Ska börja uppta mitt behov av bilder i varje blogginlägg. Nån gång.